Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Најтенкиот смартфон досега;
Вселенскиот змеј означи нова ера во астронаутиката;
Добиена повторливост при изработка на едноатомен транзистор;
XLR – USB адаптер Shure X2u;
Новата серија печатачи од HP – LaserJet Pro 400 Printer M401;
Фордовата технологија за ограничување на брзината;
Monitor MR серија звучници од Monitor Audio;
Безжично полнење автомобилски батерии;
Планети кои ја преживеале смртта на нивната ѕвезда;
Папагалот наречен Астероид;
Новите MOSFET транзистори на Diodes Inc. со преполовена висина и тежина!;
Создаден бензинец поштедлив од дизел;
Водено полнење на вашиот телефон?;
Победете ја несоницата;
Занесеник по серијалот "Ѕвездени патеки" ќе го гради USS Enterprise;
Telestream Wirecast 4 и Pro 4 Live;
Прв екипаж на Tiangong 1;
Јагодите како лек;
Салон на Sony во Скопје;
Новите LDMOS транзистори заштедуваат простор и енергија;
Пребарувач на животот;

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.