Рубрика: Аудио и видеотехника
FOR-A ќе дебитира со нов видео-свичер на NAB2012
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


На NAB2012 во Лас Вегас, компанијата FOR-A – лидер во производство на видео и аудиосистеми за бродкаст и професионална опрема, ќе се претстави со HVS-390HS од последната линија на компактни, квалитетни, но не многу скапи видео-свичери. Во овој текст ќе стане збор за можностите на овој видео-свичер, а за сè она што ќе се случи на NAB2012 и за производите кои ќе бидат прикажани и наградени, ќе прочитате во наредните броеви на ЕМИТЕР.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.