Рубрика: Информатика
Kaspersky Internet Security 2012
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Веќе стана пракса компаниите кои произведуваат софтвер за заштита од злонамерни програми на пазарот да исфрлаат верзии кои носат ознака на годината која доаѓа, во случајов 2012, неколку месеци пред официјалното таа и да пристигне. Kaspersky Lab не е исклучок од ова. Така, новата верзија на оваа компанија, Kaspersky Internet Security 2012, веќе им е понудена на конзументите. Морам да признаам дека сум фан на друга компанија, Symantec, која на пазарот го нуди Norton Internet Security 2012 и сметам дека е еден од најдобрите во оваа бранша, но тоа не значи дека не го почитувам квалитетот на Kaspersky кој е рамо до рамо со Symantec. Затоа во овој напис ќе ве запознаам со перформансите, опциите и квалитетот на Kaspersky Internet Security 2012.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.