Рубрика: Аудио и видеотехника
Blaupunkt во видео техниката
Автор: Игор Додевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/1996.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Камкордерите стануваат се поголема релност во домовите на повеќето домаќинства во светот. Посебно место на ова поле заземаат камкордерите од серијата на Blaupunkt, каде во повеќето од нив се вградени системи за стабилизација на сликата, а кај некои од нив и LCD дисплеј кој му овозможува на снимателот верно следење на она што го снима.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/1996. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.