Рубрика: Електротехника
Мал електричен чекан за демолирање Makita HM0870C
Автор: Петар Аврамовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ако сакате мал електричен чекан за хоризонтално дупчење со константен број на удари и при отежнати услови на работа, компактен дизајн, ефикасност и брзина во работата при демолирањето, правиот избор ќе го направите ако одберете MAKITA HM0870C. Малата сопствена тежина од само 5,1 kg и вкупната триаксијална емисиона акцелерирачка моќност од 11 m/s2 со право и го доделуваат атрибутот на мала моќна машина за демолирање.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.