Рубрика: Аудио и видеотехника
Sony ECM-HW2 – Bluetooth Wireless Microphone
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


ECM-HW2 на Sony е мошне лесен и едноставен за користење безжичен микрофон. Квалитетот на добиениот тон е професионален. Bluetooth сигналот е со импресивен досег и одличен во сите опции на тестирање. Кога работи со овој микрофон корисникот треба единствено да внимава на 1/8-инчниот микрофон, кој треба правилно да се поврзе со приемникот.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.