Рубрика: Електроника
ATX (PC) напојување за домашна употреба
Автор: Славко Стојковски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2010.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ако случајно имате старо ATX напојување од компјутер и ако сакате да го искористите, како сето тоа ќе го направите прочитајте во текстов што следува.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2010. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.