Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/1998.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


HI-FI информации;
Нов софтвер за VS-880;
Peavey засилувачи;
Уште еден начин за изработка на ППК;
Ново од Panasonic;
Втора генерација на Tomahawk хард дискови

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/1998. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.