Рубрика: Медицина
Хирургија на иднината
Автор: Драган Манасиевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Замислете го денот кога вашиот хирург ќе ви направи бајпас на срцето додека вие седите на илјадници километри оддалеченост од него. Тој ден можеби наскоро ќе дојде.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина