Рубрика: Телекомуникации
Sony EricssonT68m
Автор: Владимир Трпковски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Иако на пазарот веќе се појави модел од истата серија само со назнака T68i кај кој се вклучени многу повеќе опции, ви нудиме краток осврт на моделот T68m кој ја навести оваа серија и го вивна конгломератот Sony Ericsson во врвот на листата на производители на мобилни телефони.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина