Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Apple eMAC;
Ups со нови слот картички;
Audi A8;
Првиот доказ дека земјата била бомбардирана од метеори пред 4 милијарди години;
Tyan-tigermp-S2460;
Epson Stylus S62;
Инсталирани штитници на меѓународната вселенска станица;
Sony CDX-MP70;
Opel Vectra GTS;
GG46 Конектор;
Декодер "Magic module";
64 Bit AMD Opteron;
X-44 Manta (FB-22);
Нови сателитски приемници Aston;
Супер галеб G-4M

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.