Рубрика: Автомобилска техника
Тест: Citroën C3 1.4 HDi SX
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2003.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Животот е убав! Ако човекот умее да го живее. И ако е проследен со сите оние мали и малку поголеми нешта кои се сакаат и без кои животот и нема смисла. Уште подобро е ако дел од тие нешта се поседуваат. Со C3, Citroën нè потсетува на тоа и сугерира дека токму тој може да го направи животот уште поубав.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2003. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.