Рубрика: Информатика
Направете Windows-от да работи за вас
Автор: Денис Галовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2003.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Работите на вашиот компјутер, ви се брза, а компјутерот работи споро, се кочи и ви паѓа системот, а вашите нерви се при крај. Ова не се случуваше кога го купивте компјутерот, но сега, по неколку месеци компјутерот како да добил склероза. Не, нема потреба да се грижите. Со вашиот компјутер сè е во ред, но не и со оперативниот систем. Оперативниот систем Windows "благодарејќи" на господинот Бил Гејтс и неговиот Microsoft изобилува со пропусти и грешки. Тука ќе ви дадеме неколку совети како да ја забрзате работата на Windows 98 и како побрзо и полесно да работите со него.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2003. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.