Рубрика: Телекомуникации
Иднината на мобилните телефони
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2010.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Мобилните телефони во иднина ќе бидат помали, поевтини и со многу повеќе можности. Со нив, на пример, ќе можете да нуркате, да си ја пресметате потрошувачката на електрична енергија и ако го вратите на продажното место за рециклирање да добиете некој денар. А ќе има и мобилни телефони за еднократна употреба направени од хартија.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2010. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.