Рубрика: Информатика
Advanced System Optimizer 3
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2010.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Факт е дека чистењето на регистрите е операција која треба да се спроведе на секој компјутер, но исто така е факт и тоа дека ретко кој од нас тоа редовно го прави, да не речам некои и воопшто. Иако многумина сметаат дека со деинсталацијата на разно-разен софтвер или, пак, игри се избришани сите знаци на постоење на истите, тоа во стварноста не е така. При овој процес во регистрите остануваат одредени траги и патеки кои понекогаш знаат и тоа како да ја забават работата на компјутерот. Advanced System Optimizer 3 претставува одлично парче софтвер кое ќе ви помогне во зачувување на доброто здравје на вашиот PC.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2010. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина