Рубрика: Аудио и видеотехника
Soundcraft SI3
Автор: Миле Серафимовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Soundcraft Si3 е дигитален миксер кој со својот голем број на влезови и шини е погоден како за изведби во живо и турнеи така и за фиксни студиски инсталации. Во квалитетот и можностите на Soundcraft Si3 можеа да се уверат и посетителите на овогодинешниот Скопски џез фестивал

Soundcraft Si3 - дигитален миксер за секаква намена.

Soundcraft Si3 на овогодишниот скопски џез фестивал

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина