Рубрика: Информатика
DC7600 и XW4300 - нови десктоп машини од HP
Автор: Драган Јованоски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Без сомнение HP претставува синоним за стабилност, сигурност и доверливост. Повторно овој информатички гигант ни ги носи новостите во едно прекрасно бизнис но и персонално десктоп корисничко пакување. Сите тие синоними кои го одликуваат HP, овојпат преточени во новите модели dc7600 и xw4300, поседуваат неверојатни но и возбудувачки карактеристики. Па препорачувам да ги проследиме во продолжение на текстот...

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.