Рубрика: Аудио и видеотехника
Активен сабвуфер CAV W600
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Активниот сабфувер W600 на фирмата CAV е како нарачан за оние љубители на сараунд звукот кои не сакаат ништо помалку од полн и комплетен звучен спектар - токму таков каков што подразбира еден вистински звучнички сараунд комплет.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.