Рубрика: Информатика
Fujitsu Scansnap FI-5110EOX
Автор: Костадин Солаков
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Доколку барате скенер чиишто перформанси ќе можат да се рамнат со оние на професионалните уреди, а притоа имате ограничен буџет, Fujitsu ScanSnap е вистинското решение. Скенерот е одличен за т.н. мали и средни бизниси и овозможува брз и, што е најважно, едноставен метод на конвертирање на информациите кои се наоѓаат на парче хартија во дигитален формат (Adobe PDF) и тоа со притискање на едно единствено копче. Пристапот до оваа функција со користење на само едно копче, овозможува да се избегне користењето на дополнителен софтвер кој ја врши таа функција, како и на неопходните драјвери со што се намалуваат целокупните трошоци.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина