Рубрика: Информатика
Planet ICA108/108W камера
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Planet Tehnology Corporation е познат производител на мрежна опрема, како за мали така и за големи бизнис компании, нудејќи разни решенија за потребите на своите клиенти. Од низата интересни производи во оваа прилика ќе ви ја претставам ICA-108 камерата која е наменета за worlwide пазаарот. Се работи за модел кој може да испраќа видео и аудиосигнали во живо преку интернет и ги има сите потребни квалитети за да биде достоен избор и на најпребирливите конзументи.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина