Рубрика: Информатика
Блог - 1. дел
Автор: Иван Софески
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2006.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Доколку сакате да побарате нешто на интернет треба само да го впишете бараниот поим на некој од интернет-пребарувачите и информацијата веќе е тука. Но, процедурата да ставите свои информации на интернет е многу посложена. За да ве "видат" потребна ви е ваша веб-страница. која не е лесно да се направи. Блогот е едноставен и бесплатен начин да направите своја веб-страница.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2006. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина