Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2006.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Мода во чекор со времето;
Орион ќе ги врати астронаутите на Месечината;
Нови предлози за мисии кон Марс;
Зборувате ли бушмански???;
Нокиа Е70 - моќен деловен апарат;
New Horizons ја направи првата фотографија со својата најголема камера;
Дали сте имуни на рак?!;
ХП воведува големи формати во графичките понуди;
Интересни факти за Земјата (2);
Локид-Мартин ќе го гради Орион;
Windows Vista предфинална фаза;
Деветтиот камен од Сонцето;
Транспорт на дневна светлина со оптички кабли;
Почина Џејмс Ван Ален;
Започнува новиот циклус на сончеви бури

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2006. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.