Рубрика: Електроника
Божиќна ѕвезда
Автор: Славко Стојковски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2007.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Новогодишните и божиќните празници веќе се на прагот, односно само што не пристигнале, поради тие причини се потребни некои подготовки за поуспешен и посвечен дочек. За да ја разубавите божиќната и новогодишната ноќ, а и да внесете голема радост кај децата, пријателите и соседите, ви препорачувам да ја изработите "Божиќната ѕвезда", која детално е опишана во овој проект.

Главни елементи и материјали:
Печатена плочка: ППК238
 
Датотеки за преземање:
* најавете се за да можете да ги преземете датотеките

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2007. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина