Рубрика: Аудио и видеотехника
DSA-1 AES/EBU Digital Interface Analyzer
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


DSA-1 AES/EBU Digital Interface Analyzer е дигитален аналајзер и генератор на аудиосигнали на фирмата The Prism Sound со одлични карактеристики, кој има мали димензии и може да се држи во рака. DSA-1 е непроценлив алат при емитување и снимање, за тестирање на дигитални аудиоуреди и инсталации.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.