Рубрика: Астрономија и астронаутика
Причини да се остане во космосот
Автор: Александар Тошоски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Многу обични луѓе, а и политичари кои ги донесуваат одлуките прашуваат каква е воопшто користа од космичките летови. Еве причини за кои космичките летови треба да продолжат, како и начини тие да станат економски самодоволни.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.