Рубрика: Информатика
Матична плоча ESC Elitegroup A790GXM
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Кога се спомнуваат ECS и/или Elitegroup, веднаш асоцијацијата е на матични плочи од пониската и средната категорија. Со моделот A790GXM ECS се обиде да направи исчекор кон повисоките категории. Може ли со овој модел барем да се приближи на неприкосновените ASUS, Gigabyte, MSI? Да погледнеме.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.