Рубрика: Информатика
Дијагностика на дефект на меморија
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Дефект на меморија, за жал, е хардверски проблем, кој не се решава ниту со преинсталација, ниту со форматирање, ниту со ресетирање, ниту со CLEAR CMOS, ниту едноставно, софтверска помош нема! Замената на модулот е единствено решение во тој случај?!?

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.