Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Предвидувања за глобалното затоплување;
Силиконски чипови за обнова на нервите;
Одлично решение за видеонадзор;
Минијатурни микроконтролери кои работат на 0,7 V;
10 факри за... времето;
Семинар на БСА за авторски права кај нас;
Семинар на МАКИТА;
Verbatim MediaStation Pro;
Преземени милијарда апликации за iPhone;
Небото над Македонија овој месец;
Претставен новиот SATA - 600;
Сонцето и Јупитер - во стерео;
Playbox во Македонија;
Астероид на умирање;

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.