Рубрика: Физика
Кратка пресечна патека низ универзумот
Автор: Петар Лагудин
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Дали еден научен експеримент со неутрина го докажува постоењето на екстра-димензии, претскажани од Теоријата на струните?

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.