Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Танцот на црните дупки;
Touch-it digital на Wohler;
Опел Инсигниа - ново име за продор во средната класа;
Научната фантастика денес: нов колор 3Д печатач;
Трибина за обновлива енергија;
Новости од ХП;
Неколку откритија околу спиењето;
Небото над Македонија во февруари;
IBM ќе создаде "компјутерски мозок";
ALLIO - HDTV и компјутер;
Малициозни програми за мобилни телефони;
Микрофон ДПА 4080;
Ако досега не сте знаеле, сега знајте дека...;
3Д телевизија и во Европа;
Најдалечниот небески објект видлив со голо око;
Мобилен прелистувач на Mozzila.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.