Рубрика: Информатика
Дали сте за XDR?
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 204 - 4/2022.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Дали на вашата организација и треба понапредно решение за детекција и одговор на закани? Дали на вашата организација и треба XDR?

Во последно време, сè почесто се советуваат големите организации да изберат XDR решенија за заштита на нивната инфраструктура. Сепак, многу луѓе не разбираат добро што е XDR и како функционира. Одговораме на не­кои од основните прашања за XDR, со цел да ви помогнеме да откриете дали на вашата организација и треба таков производ.

Во последно време, сè почесто се советуваат големите организации да изберат XDR решенија за заштита на нивната инфраструктура. Сепак, многу луѓе не разбираат добро што е XDR и како функционира. Одговораме на не­кои од основните прашања за XDR, со цел да ви помогнеме да откриете дали на вашата организација и треба таков производ.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 204 - 4/2022. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.