Рубрика: Аудио и видеотехника
Основни аудиоалатки
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6-7/2014.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Многумина кои се занимаваат со создавање аудио-видео производи верувам го знаат сето ова, но секоја година доаѓаат нови генерации кои сакаат да се обидат во оваа работа аматерски, едукативно или подоцна можеби професионално. Еве еден мал попис наменет за тие читатели на ЕМИТЕР, кој има за цел да им ја олесни работата.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6-7/2014. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.