Рубрика: Информатика
Call Block – андроиден мелем за мобилните маки!
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2014.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Здодевни "клинци" кои вртат по мобилни "на тепка" и без идентификација? Упорни "центри за наплата" кои ви додеваат за задоцнети рати? Или можеби сакате своевиден филтер на повици, со кој ќе контролирате кој сакате, а кој не сакате да ве бара на мобилниот? Инсталирајте Call Block, и со еден удар отепајте три муви!

Да не беа упорните “клинци”, кои со своите повици без идентификација ми ја расипаа вечерта, како и модерните “рекетари” кои додеваат со потсетувањата за неплатени рати по картичките, верувам дека оваа Android-апликација ни до ден-денес немаше да ја имам инсталирано. Call Block се покажа како вистински мелем! А и бесплатна е!

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2014. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.