Рубрика: Автомобилска техника
Успешно претставување на СОУ "Гошо Викентиев" во Германија
Автор: Ивица Јорданов
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2014.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Нашето средно стручно училиште СОУ "Гошо Викентиев" од Кочани преку Националната агенција за европски образовни програми и мобилност беше покането на еднонеделната работна посета на Stichting - EB од Германија. Посетата беше успешна, нашето претставување предизвика голем интерес и ги собра симпатиите на публиката составена од менаџери, професори, стручни лица, студенти и ученици. Како дојде до оваа посета и размена на искуства, во што се состоеше нашата презентација и кои институции ги посетивме во Германија и во Холандија, ќе можете да прочитате во текстот што следува.

Клучни зборови:

Заедничка фотографија покрај картингот од Кочани

Нашиот тим заедно со домаќините од Stichting – EB

Проф. Ивица Јорданов го презентира картингот што го изработија неговите ученици

Од кабинетот на TRACK центарот за обука на автомеханичари.

Заедничка фотографија со одговорните од TRACK центарот

Нашите претставници покрај авионски реактивен мотор

Голем интерес предизвика кочанскиот картинг

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2014. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.