Рубрика: Информатика
Софтверски иновации од Dell
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2014.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Компанијата Dell Software најави технолошки иновации како успешен одговор на низа нови ИТ-предизвици. Новите решенија и технологии на интеграција на мобилните BYOD системи, им овозможуваат на корисниците подобра мрежна сигурност и управување со идентитетите на корисниците, што дополнително ја зголемува сигурноста на работата, без оглед на локацијата или пристапот. Двете клучни подобрувања во портфолиото за заштита на податоците се насочени на чување на имотот на компанијата, и поагилно и попрофитабилно работење.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2014. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.