Рубрика: Аудио и видеотехника
Blackmagic Design DeckLink Studio
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Blackmagic Design DeckLink Studio е корисен "комплет" кој содржи плочка на која има голем број приклучоци што можат да ви помогнат да се снајдете во морето од уреди, формати и технологии кои се собрале низ годините. Кога Blackmagic го дизајнирал Blackmagic Design DeckLink Studio имал за цел да создаде уред кој ќе ви помогне да користите сè и сешто без да водите сметка за разно-разните видови формати, било да се аналогни или дигитални, на лента или не.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.