Рубрика: Информатика
ESET Smart Security 6
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Значењето на добриот софтвер за заштита на вашиот систем, нема потреба да се потенцира. Во услови кога на пазарот има голем избор на софтвер за оваа намена, понекогаш е тешко да се избере најдобриот. Секако, во оваа категорија - најдобриот, според мене спаѓаат неколку производи, а меѓу нив секако се софтверските решенија на компанијата ESET. Во оваа пригода ќе ве запознаам со нивниот all-in-one софвер за заштита, познат како ESET Smart Security 6.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.