Рубрика: Информатика
Поврзете ја иднината!
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Како 30-годишен лидер на полето на технологијата за поврзување со оптички влакна, Nexans има искуство да ги насочи компаниите кон имплементација на софистицирани мрежни управувачки системи, кабли и додатоци кои се подготвени да одговорат на побарувањата кои ги поставуваат надоаѓачките иновации. Ова воедно беше темата на презентацијата за решенијата на NEXANS која се одржа на 11.4.2013 година, во организација на КАБТЕЛ.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.