Рубрика: Аудио и видеотехника
SignWall – видео ѕид
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Компактен, лесен за работа, едноставен за инсталирање, со можност за проширување – SignWall, видео ѕидот е уред со широка палета на примена: од вградување во сценографија, преку контрола во контролните режии, до следење на инсталации, резултати во обложувалници, информации за возни редови на аеродроми и друго. Поддржува спектар од типови на медиуми, вклучувајќи живо видео, слики, PowerPoint, PDF, Excel и друго. Содржините што ги испорачува се во дигитален облик, со висока резолуција. Цената му е во зависност од конфигурацијата. Се испорачува со моќен софтверски пакет.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.