Рубрика: Информатика
HP Deskjet Ink Advantage 3515
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 12/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Интересен, едноставен, полн со опции и со прифатлива цена – тоа е кусиот опис на новиот модел на принтер на HP. Ако го додадеме кон тоа и одличниот квалитет на отпечатоците, јасно е дека пред нас е модел кој има шанси да стане вистински хит!

Кога го добивме на тест, спакуван во мало пакување, помисливме дека повторно имаме работа со модел од entry-level категоријата на мултифункциски уреди. HP Photosmart 3515 навистина и не е модел од повисоките категории, но според квалитетот и можностите опасно се приближува кон нив.

Клучни зборови:

Одличен квалитет на отпечатокот, јасни бои и намалена потрошувачка.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 12/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.