Рубрика: Информатика
Скопска реприза на успехот од Шангај
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Успешната премиера на најновите модели на HP на најголемиот технолошки саем во Шангај, НР Кина, беше повод за уште една успешна презентација, овој пат пред македонската публика.

Дневната соба на хотелот Холидеј Ин беше местото каде што се одржа своевидна реприза на успешната премиера на најновите производи на HP. По технолошкиот саем во Шангај, НР Кина, истите се најдоа пред претставниците на македонските компании и медиуми.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина