Рубрика: Фототехника
Нова серија Dynaphos производи и во Скопје
Автор: Емилијан Иљоски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Кога пред извесно време во Емитер имавме потреба од осветление за снимање мали предмети, какви што се прототипите во електрониката или нивните ППК, пријатно бевме изненадени што ги најдовме Dynaphos производите и на македонскиот пазар.

Со малку опрема и знаење, резулта¬тите не можат да изостанат

Фотоламби DYNAPHOS со моќност од 30 до 125W

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина