Рубрика: Информатика
Cyberoam NetGenie Home Wireless Router – добриот дух кој внимава на вашите деца
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2012.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


NetGenie е прекрасен мал рутер ако сте се "намерачиле" на модел со одлични способности за филтрирање. Токму ова и е главната намена на овој уред кој овозможува повеќе нагодувања, што се однесува до блокирањето на непожелни содржини. Истовремено уредот е мошне флексибилен кога станува збор за давање непречен пристап на овластените корисници, преку сметки заштитени со лозинка или, пак, со ставање на нивните уреди на т.н. "бела" листа.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2012. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.