Рубрика: Аудио и видеотехника
AKG Perception 100 Podcast Microphone
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Ако ви е потребно не многу скапо решение со професионални резултати, одлучите се за AKG Perception 100 Podcast микрофонот кој е кондензаторски микрофон со широка мембрана и кој со своите карактеристики стои на исто рамниште со многу поскапите модели на микрофони.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.

Статии со слична содржина