Рубрика: Информатика
Тест: HP Probook4520s
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Деновиве во нашата редакција, на наше големо задоволство, на тест ни пристигна лаптоп од серијата Probook на реномираниот производител Hewlett – Packard. Се роботи за 15 инчен модел со ознака HP Probook 4520s, кој е наменет за корисници од браншата на малиот и средниот бизнис и е наследник на претходниот модел од оваа серија, 4510s. Новиот модел продолжува со користење на процесори од линијата на Интел и, се разбира, во секој поглед го задржува високото ниво на квалитет, карактеристично за овој производител.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.