Рубрика: Омнибус
Трилогијата саеми во пролет продолжува со Саем за транспорт во Комплекс – Борис Трајковски
Објавено на 22.05.2023 - 10:15

Движењето скоро секогаш е синоним за живот, како и за перспектива, која цели и се придвижува напред, кон подобри нешта и успеси.  Транспортот е неминовен дел од истото, а месец јуни оваа година, токму пред прагот на крајот на пролетта, е време за годинешното издание за Саем за транспорт во организација на Скопски Саем.

Меѓу повеќе од 30 потврдени учесници, се вбројуваат реномирани и познати бренд-имиња на импортери на товарни возила (Schmitz – Cargobull, Volvo, Mercedes Benz, Iveco, Isuzu, Ssang Yong, Piaggio Commercial, Krone, Carrier, Thermo king), како и други компании со комерцијални возила, автобуси, градежна механизација, транспортни и логистички компании, пратечка индустрија и услуги.

Во рамките на тридневниот саем, којшто годинава за првпат ќе се реализира во Комплексот – Борис Трајковски, на отворено, дел од неколкудневната програма секако ќе бидат и многубројни промоции на врвни брендови во индустријата.

Саемот за транспорт 2023 ќе се одржи од 7 до 9 јуни 2023 година, секој ден од 10 до 18 часот.

За сите нови информации за овој претстоен Саем за транспорт, секој заинтересиран може да го следи Скопски Саем на www.skopskisaem.mk и на @skopski.saem на Instagram и Скопски саем - Skopski saem на Facebook.

Саемот за транспорт е дел од серијата „Саеми во пролет“ во организација на Скопски Саем.

 

--- промотивен напис ---

Клучни зборови: