Рубрика: Омнибус
3D доаѓа со големи чекори
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2010.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Мала камера во вид на модул, која може да снима тродимензионални видеозаписи во 3D технологија со висока резолуција, аматерската камера која ќе им овозможи на корисниците да креираат убави и квалитетни тродимензионални слики, кои ќе изгледаат како да се живи, весници во 3D... Оваа технологија несопирливо го освојува светот!

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2010. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.