Рубрика: Столарство
Двосед од борово дрво
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Доколку сакате на вашиот дом да му дадете нов изглед, душа и повеќе топлина секако ќе се решите да смените и дел од мебелот. Во ова време повеќето од нас не се во состојба да ги поднесат трошоците околу целосно преуредување на домашниот простор. Со цел да ви ја олесниме работата, а воедно и да ви ги намалиме и трошоците, ЕМИТЕР во оваа рубрика ќе ви нуди некои од можните решенија за нов мебел и промена на ентериерот во вашиот дом. Тие ќе ве чинат само дел од вашето слободно време и малку труд, но поволно ќе се вклопат во вашиот семеен буџет.
Во овој број решивме да ви подариме нешто што можете да го сместите било каде во вашиот дом.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.