Рубрика: Телекомуникации
Сиеменс А40
Автор: Добре Блажевски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Новитет што од неодамна го плени потрошувачкиот пазар за мобилни телефони е SIEMENS-овиот мобилен телефон модел A40. Mоделот A40 беше претставен на последниот надалеку прочуен саем CeBIT во Хановер, Германија. На презентацијата, овој модел беше оквалификуван како мобилен телефон со модерен уникатен изглед и лесен за ракување.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.