Рубрика: Автомобилска техника
Зимски тегоби
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Влагата и ладното време во зимските месеци го ставаат автомобилот на најтежок испит. Возењето во зимски услови (минатата зима и кај нас после долго време можевме да се потсетиме што, навистина, значи тоа) е тешко и секоја грешка или неисправност на автомобилот скапо чини, во пари или нерви сеедно. Овде само ќе потсетиме на некои проверки што се стандардни преку целата година, но кои се особено важни во зима.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.